Rosenmetoden

PrimaBalans  Friskvård

CG Cederin

Aktuellt


2020-07-01

Just nu är praktiken dessvärre pausad på grund av Corona. Den 5 oktober sätter jag igång att ge behandlingar igen.


Sänkt pris!

Jag har sänkt priset till 700 kr för en behandling.
Det priset gäller resten av året.


Corona

Du har möjlighet att avboka din behandling fram till 2 timmar innan din behandlingstid. Tag ansvar och avboka din tid om du känner dig dålig.


Ny lokal på Gärdet

Från hösten 2020 flyttar jag tillbaka till fräscha lokaler på Rindögatan 15 på Gärdet i Stockholm. Det är lätt att ta sig hit med Tunnelbana till station Gärdet. Du kan också ta buss 1 eller 54. Sen är det ca 5 min promenad från T-bana respektive buss. 


Hoppas att vi ses i höst!

Marion

"Rosenmetoden är en transformation från den du tror du är till den du verkligen är"

                    Marion Rosen"Om du inte tillåter dig att vara som du är, kan din kropp inte fungera. Detsamma gäller för känslor. Det enda sättet för dig att vara som du är, är att överlämna dig och att acceptera dig själv”

     Marion Rosen

Rosenmetoden 

   

Rosenmetoden är en uppöppnande kroppsterapi som hjälper dig att släppa de muskelspänningar i form av murar och försvar som du byggt upp i din kropp från det att du var liten till idag. Den hjälper dig att komma mer i kontakt med den person du egentligen är bakom alla murar och försvar.


Rosenmetoden hjälper dig att få mer kontakt med ditt inre liv, dina känslor och din inre potential. 


Rosenmetoden hjälper dig att bli friare i kroppen och då är det som det också blir möjligt att röra sig friare genom livet.


Med stort respekt och värme möter Rosenterapeuten klientens kropp och spänningar. Rosenterapeuten har inte som mål att fixa någonting utan hjälper klienten att komma i kontakt med sig själv och hur det är i kroppen och då är det som det startar en förändringsprocess i klientens inre som till slut tar sig uttryck i den yttre världen, i klientens liv. Det kan då bli möjligt att göra nya val, välja nya vägar och kliva fram mer med sig själv. Rosenmetoden har en förmåga att flytta gränser för vad som är möjligt både inuti och utanför oss själva.


Jag är Certifierad Rosenterapeut av The Rosen Institute i USA. Utbildningen skedde på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm och i Sarajevo. Jag är också del av utbildningen till nya Rosenterapeuter som handledare och är regelbundet med och assisterar på introduktions- och intensivkurser.


  Idag sker utbildningen till nya Rosenterapeuter på HumaNova i Stockholm. Vill du läsa mer om utbildningen kan du göra det här:

  Huma Nova utbildning till Rosenterapeut

  Jag är certifierad Rosenterapeut och handledare i Rosenmetoden.


  Jag är utbildad Kraniosakral terapeut hos Bröderna Tranbergs i Göteborg. 


  Jag är utbildad

  Jin Shin Jyutsu-terapeut.


  Jag har läst Basmedicin på Arcanumskolan i Brastad


  Jag fortbildar mig löpande och är med på kurser och assisterar.


  Jag är medlem av Kroppsterapeuternas yrkesförbund och Kraniosakrala terapeutförbundet.


  Jag är ansvarsförsäkrad och arbetar under tysthetslöfte.


  This website uses cookies. By clicking 'Accept' you agree to our use of cookies.

  Accept