Rosenmetoden

PrimaBalans  Friskvård

CG Cederin

Aktuellt


2019-05-29   

Sommaren närmar sig med stormsteg. Jag jobbar till och med andra veckan i juli så passa på att boka en behandling innan semestern. Rosenmentoden, Kraniosakral terapi, Jin Shin Jyutsu är alla djupavspänningsmetoder. Passa på att unna dig lite avspänning så att du orkar göra allt du vill göra under semestern.   PrimaBalans på Hälsans Hus!

Sedan 1 januari 2017 ger jag behandlingar på Hälsans Hus, Fjällgatan 23B i Stockholm.  Det är lite av en dröm som gått i uppfyllelse.  Hälsans Hus erbjuder en fantastisk miljö både för mig som terapeut och för dig som kommer på behandling. Passa på att njuta av den fantastiska utsikten över Stockhom. Prova också restaurangen Hermans som finns i huset och som erbjuder väldigt god vegatarisk mat.

 

Läs mer om Hälsans Hus på www.halsanshusstockholm.se

 

 

Marion

"Rosenmetoden är en transformation från den du tror du är till den du verkligen är"

                    Marion Rosen"Om du inte tillåter dig att vara som du är, kan din kropp inte fungera. Detsamma gäller för känslor. Det enda sättet för dig att vara som du är, är att överlämna dig och att acceptera dig själv”

     Marion Rosen

Rosenmetoden 

   

Rosenmetoden är en uppöppnande kroppsterapi som hjälper dig att släppa de muskelspänningar i form av murar och försvar som du byggt upp i din kropp från det att du var liten till idag. Den hjälper dig att komma mer i kontakt med den person du egentligen är bakom alla murar och försvar.


Rosenmetoden hjälper dig att få mer kontakt med ditt inre liv, dina känslor och din inre potential. 


Rosenmetoden hjälper dig att bli friare i kroppen och då är det som det också blir möjligt att röra sig friare genom livet.


Med stort respekt och värme möter Rosenterapeuten klientens kropp och spänningar. Rosenterapeuten har inte som mål att fixa någonting utan hjälper klienten att komma i kontakt med sig själv och hur det är i kroppen och då är det som det startar en förändringsprocess i klientens inre som till slut tar sig uttryck i den yttre världen, i klientens liv. Det kan då bli möjligt att göra nya val, välja nya vägar och kliva fram mer med sig själv. Rosenmetoden har en förmåga att flytta gränser för vad som är möjligt både inuti och utanför oss själva.


Jag är Certifierad Rosenterapeut av The Rosen Institute i USA. Utbildningen skedde på Axelsons Gymnastiska Institut i Stockholm och i Sarajevo. Jag är också del av utbildningen till nya Rosenterpeuter som handledare och är regelbundet med och assisterar på introduktion- och intensivkurser.


  Idag sker utbildningen till nya Rosenterapeuter på HumaNova i Stockholm. Vill du läsa mer om utbildningen kan du göra det här:

  Huma Nova utbildning till Rosenterapeut

  Kontakt


  073 745 17 51

  cgcederin@primabalans.se


  PrimaBalans l Carl-Gustaf Cederin


  Jag är certifierad Rosenterapeut och handledare i Rosenmetoden.


  Jag är utbildad Kraniosakral terapeut hos Bröderna Tranbergs i Göteborg. 


  Jag är utbildad

  Jin Shin Jyutsu-terapeut.


  Jag är certifierad användare av e-Lybrasystemet (Bioresonansterapi).


  Jag har läst Basmedicin på Arcanumskolan i Brastad


  Jag fortbildar mig löpande och är med på kurser och assisterar.


  Jag är medlem av Kroppsterapeuternas yrkesförbund och Kraniosakrala terapeutförbundet.


  Jag är ansvarsförsäkrad och arbetar under tysthetslöfte.