Om mig

PrimaBalans  Friskvård

CG Cederin

Aktuellt


2019-05-29   

Sommaren närmar sig med stormsteg. Jag jobbar till och med andra veckan i juli så passa på att boka en behandling innan semestern. Rosenmentoden, Kraniosakral terapi, Jin Shin Jyutsu är alla djupavspänningsmetoder. Passa på att unna dig lite avspänning så att du orkar göra allt du vill göra under semestern.   PrimaBalans på Hälsans Hus!

Sedan 1 januari 2017 ger jag behandlingar på Hälsans Hus, Fjällgatan 23B i Stockholm.  Det är lite av en dröm som gått i uppfyllelse.  Hälsans Hus erbjuder en fantastisk miljö både för mig som terapeut och för dig som kommer på behandling. Passa på att njuta av den fantastiska utsikten över Stockhom. Prova också restaurangen Hermans som finns i huset och som erbjuder väldigt god vegatarisk mat.

 

Läs mer om Hälsans Hus på www.halsanshusstockholm.se

 

 

Om mig

Jag heter CG Cederin, är 54 år och bor i Stockholms innerstad.

Natur och djur betyder mycket för mig så med jämna mellanrum måste jag ut på landet och till havet för att hämta kraft.

Jag har min bakgrund inom bankvärlden där jag de senaste 22 åren jobbat med IT. Det har varit mycket att jobba med huvudet men också mycket att jobba med andra människor och tillsammans lösa problem och det är människor och deras möjlighet till utveckling som är mitt stora intresse.

Jag hörde först talas om Rosenmetoden i slutet av 80-talet men det dröjde ända till 2004 innan jag tog min första behandling.

Rosenmetoden har förändrat mitt liv. Jag har kommit till insikt om vem jag är och hur jag har begränsat mig själv genom åren och förstått att det behöver jag inte göra längre.

Jag har kommit till insikt om vad som är viktigt för mig och vad jag vill göra i livet och samtidigt fått kraft och mod att förverkliga detta.

Rosenmetoden har gett mig kroppskännedom och insikter vad jag gör med min kropp.  Hur jag håller ihop mig, hur jag håller tillbaka mig själv och vilken kroppshållning jag har och vad den signalerar. Jag har också blivit av med ryggproblem som jag haft under många år.

Våren 2007 började jag utbilda mig till Rosenterapeut på Axelsons Gymnastiska Institut. Det är en utbildning som löper över 4-5 år och förutom metoden handlar den mycket om ens egen utveckling.

I maj 2011 blev jag klar med utbildningen och är nu certifierad Rosenterapeut. Jag fortbildar mig löpande och asssisterar på kurser och är idag också handledare i Rosenmetoden.

Läs mer om utbildningen till Rosenterapeut på HumaNovas hemsida

Sedan 2012 är jag också utbildad e-Lybraterapeut (bioresonansterapi). e-Lybra är en avancerad teknisk utrustning som läser av och balanserar kroppens alla system. Vill du läsa mer om e-Lybrasystemet kan du göra det på WDS hemsida.

Sedan 2014 är jag färdig Kranioakral terapeut. Jag är utbildad hos Bröderna Tranbergs i Göteborg. Vill du läsa om utbildningen till Kranisakral terapeut kan du göra det på Bröderna Tranbergs

I samband med utbildningen har jag också läst Basmedicin på Arcanumskolan i Brastad, norr om Göteborg.

KranioSakral behandling är en fantastisk metod för att assistera kroppen till självläkning på alla plan. KranioSakral har många beröringspunkter med Rosenmetoden och kan vara ett bra alternativ när Rosenmetoden inte är lämplig av olika anledningar. Läs mer om Kraniosakral terapi på Kraniosakrala terapeutförbundet.

I juni 2017 blev jag färdig Jin Shin Jyutsuterapeut , en metod släkt med Akupressur och Kinesisk medicin och en fantastisk självhjälpsmetod. 

Här sitter Marion tillsammans med min Rosenterapeut Yrsa Kjerrgren som också

varit min lärare på flera av de intensivkurser 

jag gått.

Här sitter jag med Marion Rosen på en introduktionskurs i Rosenmetoden på Axelsons Gymnastiska Institut 2008.

Jag är certifierad Rosenterapeut och handledare i Rosenmetoden.


Jag är utbildad Kraniosakral terapeut hos Bröderna Tranbergs i Göteborg. 


Jag är utbildad

Jin Shin Jyutsu-terapeut.


Jag är certifierad användare av e-Lybrasystemet (Bioresonansterapi).


Jag har läst Basmedicin på Arcanumskolan i Brastad


Jag fortbildar mig löpande och är med på kurser och assisterar.


Jag är medlem av Kroppsterapeuternas yrkesförbund och Kraniosakrala terapeutförbundet.


Jag är ansvarsförsäkrad och arbetar under tysthetslöfte.


Kontakt


073 745 17 51

cgcederin@primabalans.se


Prima Balans l Carl-Gustaf Cederin