Jin Shin Jyutsu

PrimaBalans  Friskvård


Jag är certifierad Rosenterapeut och handledare i Rosenmetoden.


Jag är utbildad Kraniosakral terapeut hos Bröderna Tranbergs i Göteborg. 


Jag är utbildad

Jin Shin Jyutsu-terapeut.


Jag är certifierad användare av e-Lybrasystemet (Bioresonansterapi).


Jag har läst Basmedicin på Arcanumskolan i Brastad


Jag fortbildar mig löpande och är med på kurser och assisterar.


Jag är medlem av Kroppsterapeuternas yrkesförbund och Kraniosakrala terapeutförbundet.


Jag är ansvarsförsäkrad och arbetar under tysthetslöfte.


CG Cederin

Aktuellt


2018-12-05

Den första januari 2019 höjer jag priset. Passa på att komma på behandling innan dess. Just nu är det fullbokat i december men titt som tätt kommer det återbud så håll utkik.

För dig som vill boka tider i januari finns nu alla tider utlagda.


PrimaBalans på Hälsans Hus!

Sedan 1 januari 2017 ger jag behandlingar på Hälsans Hus, Fjällgatan 23B i Stockholm.  Det är lite av en dröm som gått i uppfyllelse.  Hälsans Hus erbjuder en fantastisk miljö både för mig som terapeut och för dig som kommer på behandling. Passa på att njuta av den fantastiska utsikten över Stockhom. Prova också restaurangen Hermans som finns i huset och som erbjuder väldigt god vegatarisk mat.


Läs mer om Hälsans Hus på www.halsanshusstockholm.seJin Shin Juytsu - Japansk akupressurJin Shin Jyutsu är en healingform från Japan som är flera tusen år gammal och som är släkt med Kinesisk medicin. Precis som i Kinesisk medicin som tex akupunktur och akupressur pratar man i Jin Shin Juytsu om meridianer eller energikanaler i kroppen. Man pratar också om 26 punkter eller områden på kroppen, 26 på höger sida och 26 på vänster sida. Dessa områden låser inne energin när vi inte behandlar kroppen som vi borde och detta som en säkerhetåtgärd. När dessa områden är ur balans kan inte energin flöda som den ska genom energikanalerna och det är det som skapar ohälsa. Genom att hålla på dessa områden kan man få energin att flöda genom kroppen så som den borde och kroppen kan hitta tillbaka till hälsa igen.

Det bästa med Jin Shin Juytsu är att man förutom att komma på behandling också kan hjälpa sig själv genom att själv hålla på dessa punkter/områden på sin egen kropp. Det finns böcker och kurser man kan gå för att lära sig mer om det.

Kommer du på behandling för du också med dig Jin Shin Juytsu-handpositioner som du kan göra på dig själv för att balansera olika saker.


Jin Shin Jyutsu kan bl a ge smärtlindring, starkare immunförsvar och nervsystem, kan ge avslappning och minskad stress, bättre vitalitet, ökad syresättning i blod och bättre cirkulation i kroppen, förbättrad rörelseförmåga, hjälp vid sömnstörningar, hjälp vid PMS och klimakteriebesvär.


Jag är utbildad Jin Shin Jyutsu-terapeut genom Jin Shin Jyutsu Inc, Scottdale, Arizona, USA.  Utbildningen har i huvudsak skett i Uppsala dit lärare från skolan har kommit.

Lär dig mer om Jin Shin Jyutsu och hjälp dig själv genom att hålla runt dina fingrar

Kontakt


073 745 17 51

cgcederin@primabalans.se


Prima Balans l Carl-Gustaf Cederin