Bioresonans

PrimaBalans  Friskvård

CG Cederin

Aktuellt


2019-05-29   

Sommaren närmar sig med stormsteg. Jag jobbar till och med andra veckan i juli så passa på att boka en behandling innan semestern. Rosenmentoden, Kraniosakral terapi, Jin Shin Jyutsu är alla djupavspänningsmetoder. Passa på att unna dig lite avspänning så att du orkar göra allt du vill göra under semestern.   PrimaBalans på Hälsans Hus!

Sedan 1 januari 2017 ger jag behandlingar på Hälsans Hus, Fjällgatan 23B i Stockholm.  Det är lite av en dröm som gått i uppfyllelse.  Hälsans Hus erbjuder en fantastisk miljö både för mig som terapeut och för dig som kommer på behandling. Passa på att njuta av den fantastiska utsikten över Stockhom. Prova också restaurangen Hermans som finns i huset och som erbjuder väldigt god vegatarisk mat.

 

Läs mer om Hälsans Hus på www.halsanshusstockholm.se

 

 

Bioresonans med e-Lybra


Bioresonans med e-Lybrasystemet är en behandlingsmetod som hjälper kroppen till läkning och balans genom att skicka balanserande frekvenser till kroppens bioenergifält.


E-lybrasystemet är en avancerad teknisk utrustning som skannar av obalanser i kroppens fysiologiska-, emotionella-, och subtila energisystem. Därefter skickas frekvenser för att stärka upp och balansera upp dessa obalanser.

E-Lybrasystemet innehåller mer än 300.000 frekvenser som innefattar allt från kroppens alla organ och system till läkeörter, homeopatmedel mm


Bioresonans med e-Lybrasystemet kan användas till att lindra och bli av med många typer av problem, både fysiska och psykiska.


Bioresonans kan vara något för dig om du vill... få mer energi, sova bättre, känna dig mindre stressad, känna dig mindre oroad och ängslig, lösa upp gamla emotionella blockeringar som håller dig tillbaka, få bättre immunförsvar, bli av med eller lindra magproblem, bli av med din allergi, lindra prostatabesvär, lindra pms-besvär, stärka upp olika organ, rena dig från tungmetaller, bakterier och parasiter plus mycket mycket mer.Vill du läsa mer om e-Lybrasystemet kan du göra det på WDS hemsida.


Obs!

Bioresonans med e-Lybrasystemet balanserar obalanser i ditt bioenergifält och  inte direkt i din kropp. Den kan därför inte ställa några diagnoser vilka fysiska sjukdomar du har eller vilka organ som är i obalans.  Kontakt


073 745 17 51

cgcederin@primabalans.se


Prima Balans l Carl-Gustaf Cederin


Jag är certifierad Rosenterapeut och handledare i Rosenmetoden.


Jag är utbildad Kraniosakral terapeut hos Bröderna Tranbergs i Göteborg. 


Jag är utbildad

Jin Shin Jyutsu-terapeut.


Jag är certifierad användare av e-Lybrasystemet (Bioresonansterapi).


Jag har läst Basmedicin på Arcanumskolan i Brastad


Jag fortbildar mig löpande och är med på kurser och assisterar.


Jag är medlem av Kroppsterapeuternas yrkesförbund och Kraniosakrala terapeutförbundet.


Jag är ansvarsförsäkrad och arbetar under tysthetslöfte.